Ervaring en vakmanschap onder één dak

Stijlvolle aluminium ramen en deuren bij Boeynaems te Antwerpen

Bij Boeynaems te Antwerpen kunt u rekenen op meer dan 65 jaar vakmanschap. Wij zijn dan ook niet voor niets dé specialist voor diverse zaken zoals ramen, deuren, veranda’s,… uit de regio Antwerpen.

Ramen en deuren

Wie kiest voor ramen en deuren van Boeynaems uit Antwerpen kiest voor kwaliteit op elk vlak. Constructie en plaatsing gebeurt steeds in eigen atelier en door ons vakkundig team.

Sier- en slagluiken

Ook sier- en slagluiken behoren tot het beschikbaar gamma van Boeynaems. De Alu-Decora vensterluiken zijn onderhoudsvriendelijk en behouden hun authentieke vorm en kleur, zelfs na vele jaren. Ontdek meteen ons gamma!

Zonwering

Liever wat schaduw binnenshuis of boven uw veranda of pergola? Ontdek dan het uitgebreide gamma zonwering van Boeynaems en relax in een schaduwrijke omgeving.

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor een extra veilig gevoel en zijn bovendien ideaal om warmte of koude binnenshuis te houden. Zowel handmatige als geautomatiseerde rolluiken worden met veel precisie bij u geplaatst.

Buitenleven

Een veranda of pergola kan u reeds in het vroege voorjaar doen genieten van het buitenleven. Onze modellen worden volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en vereisten. Vraag meteen meer info!

Clikc+